Fokken

puppies 8-8 002, klein

Als fokker doe ik mijn uiterste best om gezonde, mooie shelties te fokken waarbij ik een prettig en stabiel karakter minstens zo belangrijk vind. Om dat te bereiken worden de honden waarmee gefokt wordt getest op PRA, CEA, HD en MDR1-gendef. Ook de pups worden met 6 weken gechipt, gecheckt en gevaccineerd door een dierenarts en op CEA getest. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de socialisatie zodat de pups een optimale start krijgen om een fijne gezinshond te kunnen zijn.

De pups mogen bezoek krijgen vanaf dat ze 3 à 4 weken oud zijn. Met de pup krijgen de nieuwe baasjes een paspoort, stamboom, koopcontract, een map met relevante info over o.a. de ouderdieren, voeding en verzorging e.d., en een puppy-pakket.

Van de aspirant kopers verwacht ik dat zij zich goed informeren over het ras en ook tijd hebben voor hun hond. Wat vaker dan 1 keer bij de pups op bezoek komen is ook zeer gewenst. Natuurlijk kan men bij mij altijd met vragen terecht. Daarnaast vind ik het prettig en belangrijk om op de hoogte gehouden te worden hoe het met de pups gaat.

4 thoughts on “Fokken

 1. Beste,

  Ik had begrepen dat u een nestje sheltie pups heeft.

  Kan u mij zeggen of er nog pups beschikbaar zijn? En tegen welke prijs?

  Alvast bedank,

  Ilona Voermans

  1. Beste Ilona,

   Ik denk dat er een misverstand is. Momenteel heb ik geen pups maar ik weet wel dat er zeer binnenkort een nestje wordt verwacht bij de Secret Mystery-kennel die ook hier in Goor zit.
   Succes bij de zoektocht.

   Met vriendelijke groeten, Nora Volkert

 2. Beste Nora, wij willen een email sturen, maar het emailadres op de fokkerslijst van de Ned.Sheltievereniging klopt niet. Wat is het juiste adres?

  1. Beste Marina,

   Mijn mailadres is noravolkert@gmail.com. Uw vraag werd door de site automatisch naar dit adres doorgestuurd. Ik weet niet wat er steeds mis gaat via de site van de vereniging want ik weet dat zij mijn nieuwe adres al lang hebben gekregen. Ik zal maar weer eens navragen want u bent niet de eerste die een probleem met mijn mailadres heeft. Ondertussen zie ik uw volgende mailtje tegemoet. Met vriendelijke groeten, Nora Volkert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.